WHY ENDGAME IS SO HARD?! & FUSHU IN MID LEVELhttps://www.youtube.com/watch?v=OGo7FYU_nsk
15
0
12
All Comments
Descending
DanpungTR
· 30/Dec./2025
Merhabaaa 😇🇹🇷🙋🏻♀️
Reply0
Yashino
· 30/Dec./2025
oa tr DNA içeriği
Reply1
DanpungTR
· 30/Dec./2025
Psyche gitse bile lumino gelecektir. Kezhou lumino diye, Lady Nifle kasmadıysan aklında olsun 🥲
Reply1
Avare
· 30/Dec./2025
nifleım full. iki hafta sonra i3 fina alıcam. inşallah kezhou'nunki fushu'nunki kadar zor olmaz😔
Reply1
DanpungTR
· 30/Dec./2025
@Avare umarım olmaz ya djndj beklentiye giremiyorum ama, en az bu zorlukta olur bence
Reply1
View more replies
Avare
· 30/Dec./2025
tek istediğim bir sonraki tiyatrolarda beast from the snowfield bossunu kaldırıp yerine yuming veya zhuyin bossunu koymaları😔💔 zorluk şu anda bence daha fazla arttırılmamalı ve ARTIK PSYCHE KULLANMAK İSTEMİYORUM KUSUCAM YETERRR. Kezhou geldiğinde kesin lumino gelecek ve bence yine anemo her ne kadar istemesem de... :(
Reply1
Avare
· 30/Dec./2025
o bossu gördükten sonra hellfire bossuna şükür etmeye başladım onun kadar nefret ettiğim boss yok
Reply1
DanpungTR
· 30/Dec./2025
@Avare bu boss 1 Hellfire 2 bir de blue var ??? olan o da bence 3. Karınca gibi adam ve yine bekliyoruz hep
DanpungTR
Merhabaaa 😇🇹🇷🙋🏻♀️
Yashino
oa tr DNA içeriği
DanpungTR
Psyche gitse bile lumino gelecektir. Kezhou lumino diye, Lady Nifle kasmadıysan aklında olsun 🥲
Avare
tek istediğim bir sonraki tiyatrolarda beast from the snowfield bossunu kaldırıp yerine yuming veya zhuyin bossunu koymaları😔💔 zorluk şu anda bence daha fazla arttırılmamalı ve ARTIK PSYCHE KULLANMAK İSTEMİYORUM KUSUCAM YETERRR. Kezhou geldiğinde kesin lumino gelecek ve bence yine anemo her ne kadar istemesem de... :(